Βιογραφικό

 

O Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Dr. Ευγένιος Αλάργκωφ είναι υπεύθυνος του πρότυπου ουρολογικού – ανδρολογικού κέντρου στην περιοχή του Χολαργού και ειδικεύεται στους τομείς της ανδρολογίας και της υπογονιμότητας.
Ειδικότερα, ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Dr. Ευγένιος Αλάργκωφ δραστηριοποιείται στους τομείς της ουρολογίας που αφορούν την εκτροπή ούρων και νεοκύστεων (διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), τον καρκίνο του προστάτη και τη χειρουργική των έξω γεννητικών οργάνων, καθώς και την ακράτεια ούρων.
Το 1992 έως το τέλος του 1999, ασχολήθηκε και εκπαιδεύτηκε σχετικά με τους κλάδους της γενικής χειρουργικής και της χειρουργικής του ουροποιητικού και των έξω γεννητικών οργάνων, πάνω στην υπερηχοτομογραφία, στην υπογονιμότητα και την ανδρολογία, στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική κλινική του « Σισμανογλείου» Νοσοκομείου. Επιπλέον, ασχολήθηκε με την παιδοουρολογία στο νοσοκομείο παίδων « Αγία Σοφία», αλλά και με τη γυναικολογία και μεταμόσχευση νεφρών στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης του πραγματοποίησε και βοήθησε στην ολοκλήρωση πολλών χειρουργικών επεμβάσεων που σχετίζονται με όλο το φάσμα της σύγχρονης ουρολογίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στη συνέχεια για τα έτη 1999 και το 2000, υπήρξε συνεργάτης του καθηγητή ουρολογίας Χ. Δεληβελιώτη στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» και μόνιμος επιστημονικός συνεργάτης, από το 1999 μέχρι το 2004, του Ινστιτούτου Ανδρολογικών Διαταραχών, όπου συνεργάστηκε με τον ανδρολόγο Μ. Κωνσταντινίδη. Αποτελεί, επίσης, συνεργάτη της «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ», “Αθηναϊκής Κλινικής” και της Κλινικής του ‘’Κυανού Σταυρού’’.Από το 1993 έως και σήμερα ο αναγνωρισμένος από το Ευρωπαϊκό Board της Ουρολόγιας, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος Dr. Ευγένιος Αλάργκωφ έχει συμμετάσχει σε όλα τα ουρολογικά συνέδρια και courses που έλαβαν χώρα σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία και σε πολλές ακόμα χώρες του εξωτερικού. Επιπρόσθετα έχει στο ενεργητικό του, πάνω από 65 επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Γενικότερα, ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Dr. Ευγένιος Αλάργκωφ έχει εκπαιδευτεί στον τομέα της Ανδρολογίας – Reconstructive Surgery και Implantive Urology, στην Αμερική και συγκεκριμένα στις περιοχές Σαν Αντόνιο και Τέξας, από τους καθηγητές Le Roy Jones και Gary Price, στην Οκλαχόμα από τον Δρ. Dan Culkin, και από τον Gerard Henry/Shreveport στη Λουιζιάνα. Έχει συνεργαστεί επίσης και με τον Αμερικανό ανδρολόγο Steven Willson, που ειδικεύεται σε θέματα ανδρολογίας και έχουν ολοκληρώσει μαζί δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει αναπτύξει ακόμα επαγγελματικές σχέσεις με τους ανδρολόγους Lawerence Hakim (Cleveland Clinic,Weston, FL) και με τον Eugene Rhee (Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια). Μιλάει 5 ξένες γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, βουλγαρικά και σέρβικα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπό την καθοδήγηση του Χειρουργού Ουρολόγου – Ανδρολόγου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επεμβάσεις τοποθέτησης νέου τύπου ενδοπεϊκών προθέσεων στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική κλινική του « Σισμανογλείου» Νοσοκομείου. Επίσης, έχει υλοποιήσει την πρώτη επέμβαση στην Ελλάδα διπλής εμφύτευσης ενδοπεϊκής πρόθεσης και τεχνητού σφιγκτήρα. Την πρώτη επέμβαση τεχνητού σφικτήρα στην Βόρεια Ελλάδα- Θεσσσαλονίκη. Την πρώτη επέμβαση υδραυλικής ενδοπεϊκής πρόθεσης με Momentary Squeeze (MS) Implant. Την πρώτη επέμβαση πρόθεσης με Inhibizone καθώς και την πρώτη επέμβαση πρόθεσης LGX.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιατρείο:
Λ. Μεσογείων 224 & Αετιδέων 2, 155 61, Χολαργός - Αττικής
Τηλ: +30.2106564296
Κιν: +30.6937200702
Fax: +30.2106561532

alargof@gmail.com

 

Ωράριο Λειτουργίας

1700 - 2100

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες